2.8.2012

Elokuussa jo...

Tänään tein ihan oikeaa ruokaa. Se on aika hemmetin mahtavan makuista, kun vähän vittumaisen kesäflunssan jäljiltä oikeasti maistaa jotain ja on vieläpä energiaa koko kokkailuihin. Ihanaa kun voi olla iloinen näinkin pienestä asiasta :)

weheartit.com
Blogihiljaisuutta joudun jälleen pahoittelemaan, mutta täällä oon edelleen enkä sen enempiä selittele. Jatkankin siis suoraan ihan tästä hetkestä, joka koostuu siis vihdoinkin terveestä olosta ja oikeasta ruokavaliosta. Vaa'alle en jostain syystä ole uskaltautunut hetkeen, etenkään nyt kun muistutan taas vesi-ilmapalloa enkä halua pettyä lukuihin, joten mieluummin jatkan hyväntuulisena siitä mihin jäinkin ja puntaroin sitten kun se tuntuu taas hyvältä ajatukselta. Joka tapauksessa ruokapäiväkirja koostuu tällä hetkellä näistä osista:

Aamupala
  -jogurtti
Lounas
  -salaatti (kurkku, paprika, omena)
  -possua
Välipala
  -jogurtti
Päivällinen
  -salaatti
  -2 ruisleipää
Iltapala
  -vadelmia

Vähän nätisti ilmaistuna tuo lista on vielä pikkasen hukassa, mutta tästä on helppo lähteä parantamaan. Liikuntojen suhteen aloittelin varovasti viiden kilometrin kävelyllä, mutta onpahan sekin tyhjää parempi. Juoksukuntoa tekisi mieli jo päästä testailemaan, joten vähintään teen aamulenkit viikonloppuna, kunhan ei ihan kaatamalla sada. Pieni ripsiminen sen sijaan piristää paljon enemmän kuin porottava kuumuus. Rakastan kesää, mutta viileämmät treenisäät otan kyllä ihan mielellänikin jo vastaan ja muutenkin arjen tuoman rutiinit tuntuu mun mielestä vaan hyviltä, joten ehkä kestän sen, että elokuussa jo mennään. Ei sillä, että olisin lomailemaan ehtinyt, mutta arkirytmistä ei siitä huolimatta ole ollut tietoakaan. 

Ennenkuin ehdin jaaritella liikaa, voisin valottaa mun tämän hetkistä suunnitelmaani kropan suhteen: jos saisin turhan painon pois jouluun mennessä (ei toki haittaa jo aiemmin...) ja kevään keskityn lihastreeniin, olisin aika tyytyväinen itseeni. Mutta avaan tätä myöhemmin sitten lisää, piti vaan päästä kertomaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti